In februari van dit jaar lanceerde Vlaio een call veiligheid/beveiliging van bedrijventerreinen.

Quares Parkmanagement diende eind mei een dossier in bij Vlaio voor het Researchpark Zellik.

Researchpark Zellik is een stimulerende bedrijfsomgeving voor innovatieve starters en groeiende ondernemingen vlakbij Brussel. Gelegen aan het op- en afrittencomplex van de Ring rond Brussel, met directe verbinding via de Pontbeeklaan naar Asse-centrum, maakt het Researchpark Zellik deel uit van de investeringsdriehoek Asse-Dilbeek-Groot-Bijgaarden. Het park is zo’n 20ha groot en wordt beheerd door VLAIO, VUB en Gemeente Asse. De groene omgeving gevormd door het aanpalende parkgebied en de groenvoorzieningen op de zone zelf zorgen voor een inspirerend werkklimaat tussen peer-companies.

Helaas heeft de centrale ligging in het hart van Europa ook een keerzijde, de site wordt namelijk ontsierd door een aantal problematieken die we graag weg willen uit het park nl; parkerende vrachtwagens, verkeersveiligheid, inbraakgevoeligheid, zwerfvuil en vandalisme.

Na de zomervakantie zullen we weten of het dossier gegund wordt en we middelen krijgen om de problematieken aan te pakken.